Home
    Loading...

Velkommen til Trysil Fjellbooking hytter og leiligheter

Her ligger alt til rette for en hyggelig og aktiv ferie!

Vi kan tilby overnatting med kort avstand til alpinanlegg, langrennsløyper, sykkelanlegg, klatrepark, butikker, restauranter og bowling! Vi har hytter og leiligheter for barnefamilien, vennegjengen eller firmaet. Hyttene og leilighetene er i størrelsene 6 til 18 senger sentralt plassert i Trysilfjellet. Bo i hytter og leiligheter med ski inn og ski ut.

Bo sentralt nær turistsenteret med kort avstand til skibakker, langrennsløyper, klatrepark, golfbane, butikker, restauranter og andre aktiviteter, perfekt for en aktiv ferie i Trysil.

Ønsker du en roligere ferie har vi leiligheter i Fageråsen/Trysil Høyfjellsenter. Her har du følelsen av å bo på fjellet. Perfekt for barnefamilier. Bo tett på naturen men ennå sentralt med nærhet til butikk og restauranter. Skibakker og langrennsløyper finner du så og si rett utenfor døra. 

 

 

Skiutleie

Skiutleie

Trysil Skishop er Trysilfjellet's billigste ski og sykkelutleie. Ved å leie skiutstyr her, vil en familie på 5 spare omtrent 1000.- NOK. Selv om de er billige, kan de garantere at kvaliteten på utstyret er minst like god som de andre skiutleiene i Trysilfjellet. Du finner de ved Trysil Shellsenter, kun 2 km før Trysil Turistenter. Her kan du parkere like utenfor døren. Og med rask og god service er du snart på vei til bakkene eller hytta. Klar til å oppleve Norges største skianlegg. Husk at du hele sommeren og høsten kan levere inn ditt ski utstyr for service hos oss. Så kan du hente det ut når skisesongen starter. Med en av Norges beste slipemaskiner og teknikere med meget god kompetanse, garanterer de for et godt resultat.
Trysilfjellet's billigste skiutleie
Aktiviteter

Aktiviteter

Trysil ligger nær svenskegrensen, omtrent to og en halv time fra Oslo. Her finner du et familievennlig skianlegg med løyper for både store og små. Det være seg terrengparker, offpiste-løyper og mye annen vintermoro. Glad i langrenn? Da kan du nyte mer enn 100 kilometer med oppkjørte løyper i en fantastisk natur. Trysil tilbyr også andre populære vinteraktiviteter som hundekjøring, isfiske og kanefart. Trysil ligger langt inn i de dype skoger med høye fjell, elver og tjern og tilbyr aktiviteter året rundt. Trysil er et fint område for sommeraktiviteter som rafting, golf, fiske og vandring i skog og fjell. Trysil bike arena har 100 kilometer terrengsykkelstier og mer enn 10 kilometer med tilrettelagte singeltracks.
Aktiviteter for store og små..
Trysil

Trysil

Trysil er Norges største skidestinasjon. Trysil ligger nær svenskegrensen, omtrent to og en halv time fra Oslo. Her finner du et familievennlig skianlegg med løyper for både store og små. Det være seg terrengparker, offpiste-løyper og mye annen vintermoro. Glad i langrenn? Da kan du nyte mer enn 100 kilometer med oppkjørte løyper i en fantastisk natur. Trysil tilbyr også andre populære vinteraktiviteter som hundekjøring, isfiske og kanefart. Trysil ligger langt inn i de dype skoger med høye fjell, elver og tjern og tilbyr aktiviteter året rundt. Trysil er et fint område for sommeraktiviteter som rafting, golf, fiske og vandring i skog og fjell. Trysil bike arena har 100 kilometer terrengsykkelstier og mer enn 10 kilometer med tilrettelagte singeltracks.
Se mer fra de dype skoger..

Ønsker du flotte tilbud og nyheter rett i innboksen?

You are now subscribed