Home

ElveRo Lodge

Search and book

Drømmer du om en ferie med komfort, ro og naturopplevelser? Oppdag vår nye tømmerhytte, det perfekte alternativet til deg som vil vekk fra turiststrømmen. Nyt en avslappende ferie i rolige omgivelser, omgitt av majestetisk natur og høye fjell, samtidig som du har muligheten til å utforske Trysilfjellet bare 47 km unna.

 

Feriehøydepunkter:

 

Nær Trysilfjellet: Kun en kort kjøretur fra Trysilfjellet, gir hytta deg muligheten til å nyte freden og roen, samtidig som du har tilgang til spennende aktiviteter.

 

Aktive Vinteropplevelser: Ta på deg truger eller langrennsski rett utenfor hytta og utforsk det fantastiske landskapet. Langrennsløypene er noe du former selv - så ruten og turen er helt opp til deg. Kanskje får du øye på en majestetisk elg.

 

Magiske Vinteropplevelser: Sett deg ut i vinternatten, fyr opp et bål og nyt stjernehimmelen med muligheten for å oppleve det vakre nordlyset.

 

Snøscootereventyr: Kun 50 km nordover kan du leie snøscooter og utforske noen av de fineste stedene Øst-Norge har å tilby.

 

Utfordringer for Skientusiasten: De ekstreme skikjørerne kan krysse den nærliggende elva og prøve randonee ski, en unik opplevelse midt i naturens råskap.

 

Sommerparadis for Fiskeentusiaster: Hytta ligger kun 10 meter fra Trysilelva, et fluefiskers paradis og en av de beste stedene for fiske i Trysilelva.

 

Hyttefasiliteter:

Sengeplass til 8: 2 soverom med komfortable dobbeltsenger og en sjarmerende alkove i to etasjer, utstyrt med madrasser på 160 cm.

 

Fasiliteter: WC og dusj, overbygget terrasse med utemøbler og gass grill for hyggelige stunder utendørs.

 

Moderne Komfort: Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, gass topp med 4 bluss, stort kjøleskap (273l) med fryser (114l), flatskjerm-TV med norske, svenske og danske kanaler, Wi-Fi og en varmende vedovn.

 

Praktisk Informasjon:

Bare 47 km til Trysilfjellet alpinsenter for skiglede og aktiviteter.
Matbutikk og bensinstasjon 32 km unna.

 

Opplev det beste av begge verdener – ro og naturopplevelser med nærhet til Trysilfjellet. Sikre din plass i vår eksklusive tømmerhytte for en minneverdig ferie!

 

Hytten er i utmerket stand. Vi ønsker at det skal fortsette slik.

Vi leier derfor ikke ut til ungdomsgjenger og firmafester. Aldersgrense for å leie denne hytten er satt til 30 år.

  • Kart hytter og leiligheter

Ønsker du flotte tilbud og nyheter rett i innboksen?

You are now subscribed