Home

Ski i Trysil

Foto Ola Matsson

Trysil er Norges største skidestinasjon.

Trysil ligger nær svenskegrensen, omtrent to og en halv time fra Oslo. Her finner du et familievennlig skianlegg med løyper for både store og små. Det være seg terrengparker, offpiste-løyper og mye annen vintermoro. Glad i langrenn? Da kan du nyte mer enn 100 kilometer med oppkjørte løyper i en fantastisk natur. Trysil tilbyr også andre populære vinteraktiviteter som hundekjøring, isfiske og kanefart. Trysil ligger langt inn i de dype skoger med høye fjell, elver og tjern og tilbyr aktiviteter året rundt.  Trysil er et fint område for sommeraktiviteter som rafting, golf, fiske og  vandring i skog og fjell. Trysil bike arena har 100 kilometer terrengsykkelstier og mer enn 10 kilometer med tilrettelagte singeltracks.

Skiferie

Skiferie

Skiferie i Trysil

Trysil er Norges største skidestinasjon. Trysil ligger nær svenskegrensen, omtrent to og en halv time fra Oslo. Her finner du et familievennlig skianlegg med løyper for både store og små. Det være seg terrengparker, offpiste-løyper og mye annen vintermoro. Glad i langrenn? Da kan du nyte mer enn 100 kilometer med oppkjørte løyper i en fantastisk natur. Trysil tilbyr også andre populære vinteraktiviteter som hundekjøring, isfiske og kanefart. Trysil ligger langt inn i de dype skoger med høye fjell, elver og tjern og tilbyr aktiviteter året rundt.  Trysil er et fint område for sommeraktiviteter som rafting, golf, fiske og  vandring i skog og fjell. Trysil bike arena har 100 kilometer terrengsykkelstier og mer enn 10 kilometer med tilrettelagte singeltracks. Foto: Ola Matsson

Read more

Fiske

I Trysil finner du et variert fisketilbud for alle i familien. Trysilelva og Ljøra er to elver som er kjent for sitt gode harrfiske. Vi har flere spennende småelver og sjøer med ørret. Flere vann innbyr også til et attraktivt fiske etter gjedde og abbor.

Fiske

Sykkelferie

Sykkelferie

Ønsker du flotte tilbud og nyheter rett i innboksen?

You are now subscribed